Hakukuulutukset- ja kaavakkeet

Eläinlääketieteen tutkimuksen tukisäätiö julistaa haettavaksi tutkimus- ja matka-apurahoja v. 2018 seuraavasti:

 

Mercedes Zachariassenin rahastosta tuotantoeläinten sairauksiin kohdistuvien tutkimusten tukemiseen.
Lisätietoja professori Timo Soveri puh. 02941 40539, sähköposti
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Helvi Knuuttilan rahastosta yliopistollisen eläinsairaalan pieneläinsairaalassa tehtävän tutkimuksen ja muun pieneläinsairaalan toiminnan tukemiseen.
Lisätietoja professori Outi Vapaavuori, puh. 0
2941 57287,
sähköposti
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Elintarvikehygienian tutkimusrahastosta elintarvikehygienian tutkimuksiin.
Lisätietoja professori emeritus Hannu Korkeala, sähköposti This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Apurahahakemukset on jätettävä säätiölle 31.1.2018 mennessä. Jos hakee samaan aiheeseen eri rahastoista, jokaiselle rahastolle on tehtävä erillinen hakemus. Henkilökohtainen tutkimusapuraha myönnetään, mikäli hakija ei apurahakautenaan ole päätoimisessa palvelussuhteessa. Apurahaa voi hakea vain kerran vuodessa hakuajan ollessa voimassa.

Hakemuksiin tulee liittää anottavan apurahan määrä, yksilöity käyttötarkoitus, mahdollinen tutkimussuunnitelma, hakijan kotiosoite, henkilötunnus, verotuskunta ja IBAN-pankkitilinumero.

Lisäksi matka-apurahahakemuksiin tulee liittää matkan ja majoituksen kustannusarvio. Matkarahat myönnetään pääsääntöisesti tuleviin matkoihin, mutta myös hakuaikana (2.1.2018 – 31.1.2018) tehdyt matkat voidaan ottaa huomioon. Hakemus lähetetään verkossa säätiön kotisivujen kautta (www.etts.fi). Hakemusta varten täytetään tutkimus- tai matka-apurahan hakemuslomake ja lähetetään se sekä liitteet hakuaikana 2.1.2018 – 31.1.2018 klo 16.00 mennessä.